Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη. Συνεχίζοντας τη περιήγησή σας, αποδέχεστε την πολιτική μας αυτή. ΟΚ, συμφωνώ Για περισσότερες Πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ

Η ασφάλεια Ζωής είναι το βασικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα διότι παρέχει ένα κεφάλαιο στους δικαιούχους ή τους νόμιμους κληρονόμους σας, σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας, Όταν έχετε Ασφάλεια Ζωής μπορείτε να εξασφαλίσετε σε περίπτωση που συμβεί το ατυχές γεγονός, ένα σημαντικό κεφάλαιο για την οικογένειά σας που είναι μια σίγουρη και προσιτή λύση με ένα σχετικά χαμηλό κόστος για εσάς. Επίσης είναι σημαντικό να σας τονίσουμε ότι Η AG Brokers  θα σας βοηθήσει ώστε να αναλύσει τις δικές σας ανάγκες με τις εγκυρότερες ασφαλιστικές τις αγοράς.

Με τα προγράμματα Ζωής εγγυημένου κεφαλαίου που προσφέρουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας δίνετε η δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε τα προγράμματα βάση των ιδιαιτέρων αναγκών σας

  • Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής (παρέχει το ασφαλισμένο κεφάλαιο στους δικαιούχους, σε περίπτωση απώλειας της ζωής του ασφαλισμένου μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του. Με αυτό τον τρόπο ο Ασφαλισμένος παρέχει στην οικογένεια του εξασφάλιση για το μέλλον. Το ασφαλισμένο κεφάλαιο είναι καθορισμένο και εγγυημένο από την έναρξη ισχύος του ασφαλιστηρίου.)
  • Ισόβια Ασφάλιση Ζωής (αποτελεί κάλυψη που προσφέρει ασφάλιση σε όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία θα καταβάλλει το ασφαλισμένο κεφάλαιο στους δικαιούχους όταν ο ασφαλισμένος φύγει από τη ζωή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή συμβεί αυτό. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει εξασφάλιση στην οικογένεια ή στην επιχείρηση του ασφαλισμένου για όλη τη διάρκεια της ζωής του.)             

Καλέστε μας για περεταίρω ενημέρωση ή αποστείλετε μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

1. Για καλύτερη ποιότητας ζωής της οικογένειάς σας

Ενισχύστε το οικογενειακό σας εισόδημα ή τις τυχόν ελλιπείς παροχές του φορέα της κοινωνικής σας ασφάλισης για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και προνοείτε για την εξασφάλιση ενός σημαντικού κεφαλαίου σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο ή δεν είστε σε θέση πλέον να εργασθείτε λόγο ασθένειας η` ενός ατυχήματος. Έτσι, τόσο οι λογαριασμοί, όσο και οι τρέχουσες ανάγκες καλύπτονται, διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο και την ποιότητα ζωής της οικογένειάς σας.

2. Για το μέλλον των παιδιών σας

Εξασφαλίστε το απαιτούμενο κεφάλαιο για την εκπλήρωση των μελλοντικών στόχων των παιδιών σας, χωρίς δραματικές αλλαγές στη ζωή τους. Ώστε οι σπουδές τους, η προσωπική και επαγγελματική τους αποκατάσταση θα είναι και την επόμενη ημέρα βασική προτεραιότητα για την οικογένειά σας από την στιγμή που θα έχετε προνοήσει να κάνετε Ασφάλιση για την εξασφάλιση των παιδιών σας.

3. Εξόφληση των δανείων σας

Μπορεί να εξοφληθεί αμέσως, μέρος ή το σύνολο ενός τρέχοντος δανείου, οποιαδήποτε μορφής δανείου από τις τράπεζες. Έτσι, προστατεύονται ουσιαστικά τα μέλη της οικογένειάς σας, και διατηρούνται ανέπαφα τα περιουσιακά σας στοιχεία (π.χ. κατοικία, αυτοκίνητο κλπ) ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος όσα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια να έρθουν στα χέρια των τραπεζών, αλλά να μείνουν ανέπαφα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

4. Εξασφάλιση της ακίνητης περιουσίας σας

Με το κεφάλαιο της Ασφάλειας Ζωής υπάρχουν διαθέσιμα τα απαραίτητα χρήματα, που εκπίπτουν ώστε να πληρωθούν οι τυχόν φόροι για τη μεταβίβαση της κληρονομιάς στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

5. Θεμέλιο αγάπης και ευθύνης

Η Ασφάλεια Ζωής είναι ένα θεμέλιο για εσάς και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Είναι μια πράξη ευθύνης με έμπρακτη απόδειξη από τη μεριά σας, ότι φροντίζετε για το μέλλον των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας και νοιάζεστε. Τα μέλη της οικογένειας σας εξαρτώνται οικονομικά από εσάς άμεσα. Εσείς γνωρίζετε ότι ίσως κάποια στιγμή δεν θα μπορείτε να προσφέρετε υλικά αγαθά σε αυτούς, έτσι κάνετε τα πάντα για να μπορούν να συνεχίσουν το μέλλον τους και τα όνειρα τους.

 

Καλέστε μας για περαιτέρω ενημέρωση ή αποστείλετε μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

Θέλω προσφορά