Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη. Συνεχίζοντας τη περιήγησή σας, αποδέχεστε την πολιτική μας αυτή. ΟΚ, συμφωνώ Για περισσότερες Πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η Οδική βοήθεια είναι μια από τις πλέον χρήσιμες (αλλά προορατική) κάλυψη ,η οποία σε μια βλάβη στο αυτοκίνητο σας, θα σας βοηθήσει ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε και θα καλύψει το τυχαίο συμβάν που μπορεί να συμβεί στον δρόμο και θα αναλάβει την μεταφορά του οχήματός σας με τις εγκυρότερες εταιρείες οδικής γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί και που.

Συχνές ερωτήσεις για την Οδική βοήθεια:

Έχει Ακινητοποιηθεί το Αυτοκίνητο μου και Χρειάζομαι Βοήθεια... τι κάνω;

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας έχει ακινητοποιηθεί και χρειάζεστε  βοήθειά  ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες για να εξυπηρετηθείτε άμεσα και γρήγορα, καλώντας στο τηλεφωνο της οδικης βοηθειας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

 • Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που αναφέρεται στο ασφαλιστήριό σας,
 • Το ονοματεπώνυμό σας,
 • Το μοντέλο και το χρώμα του οχήματος,
 • Η ακριβής τοποθεσία όπου βρίσκεστε,
 • Ο αριθμός τηλεφώνου που μπορούμε να σας καλέσουμε εάν είναι δυνατόν και
 • Μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος

Ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου θα σας ενημερώσει για τα στοιχεία του συνεργάτη που θα σας εξυπηρετήσει καθώς και για το χρόνο που θα χρειαστεί για να φτάσει στο σημείο όπου βρίσκεστε.

Τι Παροχές Καλύπτει ή Οδική Βοήθεια ;

Η Οδική παρέχει βοήθεια κατόπιν τροχαίου ατυχήματος, βλάβης, κλοπής ή απόπειρας κλοπής του καλυπτόμενου οχήματος, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του, με τους όρους που προβλέπονται στο συμβόλαιο σας.

 • ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΗ 

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του καλυπτόμενου οχήματος, η Οδική οργανώνει και αναλαμβάνει την επισκευή του στον τόπο του ατυχήματος εφόσον αυτή είναι δυνατή.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 

Σε περίπτωση που το καλυπτόμενο όχημα δεν μπορεί να επισκευαστεί επί τόπου, η Οδική οργανώνει και αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση ή τη μεταφορά του σε συνεργείο της επιλογής του ασφαλισμένου, στην Ελλάδα.

 • ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΌΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ειδικός όρος στο συμβόλαιο προσοχή δεν το έχουν όλες οι εταιρείες)

Στην περίπτωση που η ακινητοποίηση του καλυπτόμενου οχήματος πρόκειται να ξεπεράσει τις πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και η προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή διάρκεια των αναγκαίων επισκευών υπερβαίνει τις οκτώ (8) ώρες, η Οδική οργανώνει και αναλαμβάνει τα έξοδα επαναπατρισμού του καλυπτόμενου οχήματος στον τόπο μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου στην Ελλάδα ή στο πλησιέστερο σε αυτήν εξουσιοδοτημένο συνεργείο (κατά την κρίση του δικαιούχου), με την προϋπόθεση ότι τα έξοδα αυτά δε μπορούν να υπερβαίνουν την αγοραία αξία του καλυπτόμενου οχήματος στην κατάσταση που βρίσκεται κατά την παραλαβή του από τη Οδική

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ (ειδικός όρος στο συμβόλαιο προσοχή δεν το έχουν όλες οι εταιρείες)

Σε περίπτωση που το καλυπτόμενο όχημα ακινητοποιηθεί, από ατύχημα, βλάβη ή απόπειρα κλοπής και η ακινητοποίησή του ξεπερνά τις 24 ώρες και η προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή διάρκεια επισκευής του υπερβαίνει τις τέσσερις (4) ώρες, η Οδική οργανώνει και αναλαμβάνει την επιστροφή σας στην κατοικία σας ή τη συνέχιση του ταξιδιού σας προς τον προορισμό σας προτείνοντάς σας να επιλέξετε μία από τις τρεις (3) παρακάτω υπηρεσίες μας:

 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

 • Σιδηροδρομικό εισιτήριο πρώτης θέσης ή
 • Αεροπορικό εισιτήριο τουριστικής θέσης ή
 • Ακτοπλοϊκό εισιτήριο, ή
 • Εισιτήριο λεωφορείου ή
 • Ταξί
   

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Η Οδική οργανώνει και αναλαμβάνει τα έξοδα της διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο (με πρωϊνό) σε τοπικό ξενοδοχείο για δύο (2) το πολύ διανυκτερεύσεις, μέγιστης συνολικής δαπάνης € 60 ανά άτομο, ανά ημέρα.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Η Οδική οργανώνει και αναλαμβάνει την ενοικίαση το πολύ για τρεις (3) ημέρες, για λογαριασμό όλων των δικαιούχων του καλυπτόμενου οχήματος, ενός αυτοκινήτου κατηγορίας " C " με σκοπό τη μετάβασή τους στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους ή άλλο προορισμό μικρότερου κόστους.

 

Καλέστε μας για περαιτέρω ενημέρωση ή αποστείλετε μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

Θέλω προσφορά