Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη. Συνεχίζοντας τη περιήγησή σας, αποδέχεστε την πολιτική μας αυτή. ΟΚ, συμφωνώ Για περισσότερες Πληροφορίες πατήστε εδώ.

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας

Ολοκληρωμένο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας ,Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης

Μόνο με 150 € ετησιως!

Το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας μόνο με 150 € ετησιως, προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας παιδιών με πρόσβαση σε συνεργαζόμενες Ιδιωτικές Κλινικές & Νοσοκομεία που παρέχουν υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των ασθενών.


Το Πρόγραμμα εξασφαλίζει ποιοτική φροντίδα υγείας για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, ήτοι:
• Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε συμβεβλημένα Νοσοκομεία ή Κλινικές
• Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ Ιατρικές Επισκέψεις για Επείγοντα Περιστατικά
• Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις, Λογοθεραπείες, Φυσικοθεραπείες
• ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές Εξετάσεις
• Μικρές Επεμβάσεις και Ιατρικές Πράξεις

 

Παρέχεται σε παιδιά από 30 ημερών έως 18 ετών (ανανεώνεται μέχρι τη συμπλήρωση των 25 ετών) και οι καλύψεις του ισχύουν αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυο των συνεργαζόμενων κλινικών.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Για κάθε τέτοια περίπτωση το ασφάλιστρο καταβάλλεται από την εταιρεία και το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά. Επίσης έχετε την δυνατότητα να ενσωματώσετε στο πρόγραμμα επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις για το παιδί σας προκειμένου να προστατευθεί από τις επιπτώσεις μιας ασθένειας ή ενός ατυχήματος.

Η πιο σίγουρη επένδυση για το μέλλον του Παιδιού σας

Σχεδιάζοντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δίνει λύση στις έγνοιες των γονιών για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, Εξασφαλίζει το παιδί σας από την γέννηση του και του παρέχει κεφαλαίο για σπουδές, επαγγελματική και οικογενειακή αποκατάσταση. Καταβάλλοντας, ως συμβαλλόμενος, τα ασφάλιστρα του παιδιού σας μέχρι την ενηλικίωση του, του προσφέρετε ένα σίγουρο στήριγμα, στο οποίο μπορεί να υπολογίζει για όλη του τη ζωή για να μπορέσει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Σπουδές, καριέρα, μια επιτυχημένη Ζωή.

 

Καλέστε μας για περαιτέρω ενημέρωση ή αποστείλετε μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

Θέλω προσφορά